11 Mayıs 2013 Cumartesi

Seo habeleri vehaber blogları

Yerel haber kaynaklarında da görebileceğiniz gibi halen havlu üretimi ve ihracatı yapılmaktadır. Temmuz-Eylül arasında en sıcak, Şubat-Mart arasında en soğuk aylarını yaşayan bu bölge iklim, bölgelere göre değişken olmakla beraber, genel olarak ılımandır. Ekonomi ve spor haberleri veren web sitelerinde marmara ve çevresindeki müzeler, alışveriş merkezleri ve eğlence mekânları konusunda da bilgiler bulabilirsiniz.

[b]Arama Motorlarında SEO 'nun etkisi ve Sıralamaya katkısı[/b]
[b]
SERP[/b]( Arama motoru sıralama sonucu) tamamen çekirdek algoritmanın üzerine oturan kaliteli filtre bir bağlantıdır, sporadik çalışır(en son resmi güncelleme Ekim 2012’deydi) ve arama görünürlüğü artırmak için manipülatif teknikleri kullanan siteleri çıkarmak için tasarlanmıştır. SEO profesyoneller ve bir çok site sahipleri adaletsizliğin şikayeti ile bu kötü yürütülen bir çok örnek var olmuşken, web spam mühendisleri son aylarda birçok bilgi topladı ve bir çok dikey düzlemde sonuçları geliştirmiştir.

Google ‘un ekibi bu anlamı şimdi mevcut veri yığının üzerindedir ve çıkış testidir ve bir sonuç gibi filtreyi bir kez daha çalıştırmak yoluna önemli yapısal değişikler için onlar açlardır.

Manuel yeniden gönderimlerin ayı ve yüksek profil sitelerinin yüzlercesi için, çok yakın zamanlara kadar sıralaması güç olan bağlantıların “kötü çevreleri” dataların örneğine rastlanmamış miktarı hakkında yalanlamalar Silikon Vadisi devi toplamaya yardımcı olmuştur. Bunu biz çok iyi bilmekteyiz...

SERP’de sonuçlarında üst sıralarda bulunmak için Google Sitenize gelen backlikleri bir çok farklı sınıfa ve kategoriye göre belirlemiş ve detaylı olarak bu bağlantıların doğal bir bağlantımı yokda para ile satın alınan bir backlink olduğunu araştırarak En kaliteli bağlantıları hak eden siteleri üst sıralara çıkarmayı hedeflemektedir.Bu sebeple sadece Forumlarda sitelerin alt kısımlarından anahtar kelimlerden binlerce sayfadan alınan backlikler ile üst sayfalarda olma devri bir kaç sene önce bitmiştir.

Hatta onlar özel olarak dahil edilmişti ve Interflora gibi sitelere karşı yüksek profilli web istenmeyen eylemler, onlar çıkarılarak yakından izlenen ve bağlantılardan geleni anlamak için iç ekiplerle yakın bir çalışmadır.

Kısacası Google’un yeni veri potu bir okul kayıt gibi en büyük veri projelerine bakmayı sağlar. Tüm işaretler nedeniyle bazı şeylere karşı çok daha akıllı ve hepsini kapsar.

Soru senin profiline nasıl bağlanabilirsin SERP( Arama motoru sıralama sonucu) önümüzdeki birkaç hafta ya da ay içerisinde ve etkilenmiş olma olasılığını bir sonuç olarak anlamadır.




http://haber-seo.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder